HOROSKOP za ČETVRTAK 21. oktobar 2021. godine: Blizanci se osećaju ODLIČNO, Devici se vraća LJUBAV IZ PROŠLOSTI, Škorpija FLERTUJE, Strelac SIGURAN U SEBE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 21. oktobar 2021. godine: Blizanci se osećaju ODLIČNO, Devici se vraća LJUBAV IZ PROŠLOSTI, Škorpija FLERTUJE, Strelac SIGURAN U SEBE!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Poslovna situacija nije idealna, jer imate dosta nepoverenja prema svojim saradnicima. Vreme je da idete dalje i da prošlost ostavite iza sebe. Očekuje vas period u kojem ćete imati nova poznanstva. Pazite šta jedete.

 

 

BIK

Pokazaćete da ste spremni da prihvatite novu poslovnu priliku kako biste mogli da napredujete. Voljena osoba će pokušati da vas nagovori na neke nove ideje. Pred vama je period ljubavnog eksperimentisanja. Problemi sa sinusima.

 

 

BLIZANCI

Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas. Poslovne okolnosti zadovoljavaju vaša očekivanja. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Odlično se osećate.

 

 

RAK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati šansu da pokažete svoje talente i umeća na ovom polju. Nova ljubavna dešavanja uskoro dolaze u vaš život. Unutar sebe osećate da ste spremni za promene. Problemi sa očima.

 

 

LAV

Pred vama je šansa da ostvarite napredovanje iako se tome niste nadali tako brzo. Očekuje vas povoljan period za posao. Sa voljenom osobom imate nesuglasice i nije vam lako da postignete kompromis. Izbegavajte preteran napor.

 

 

DEVICA

Nije vam ni malo lako da se organizujete i planovi na poslu vam se danas menjaju iz minuta u minut. Očekuje vas povratak osobe prema kojoj ste gajili veoma jaka osećanja u prošlosti. Odlično se osećate.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Стране: 1 2