HOROSKOP za ČETVRTAK 21. oktobar 2021. godine: Blizanci se osećaju ODLIČNO, Devici se vraća LJUBAV IZ PROŠLOSTI, Škorpija FLERTUJE, Strelac SIGURAN U SEBE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 21. oktobar 2021. godine: Blizanci se osećaju ODLIČNO, Devici se vraća LJUBAV IZ PROŠLOSTI, Škorpija FLERTUJE, Strelac SIGURAN U SEBE!

11 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Poradite na tome da budete smireniji kao i da budete otvoreniji ka novim poslovnim dešavanjima i promenama. Partner ne zna na koji način da se postavi u odnosu sa vama. Moguće je da ga stavljate na muke. Potreban vam je odmor.

 

 

ŠKORPIJA

Moguće je da posao ne ide onako kako ste očekivali ali još nije kasno da pravite promene. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za nova poznanstva i flert na ljubavnom polju. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

STRELAC

Pred vama je povoljna atmosfera za važne odluke. Sigurni ste u sebe i spremni ste da se posvetite poslu maksimalno. Želite da vaš odnos sa voljenom osobom bude opušten. Zdravlje je sasvim dobro i osećate se odlično.

 

 

JARAC

Imate dovoljno iskustva u svom poslu i umete da prepoznate kada je došlo do neke veće greške. Ljubav sa osobom iz inostranstva vam se dešava neočekivano. Niste planirali vezu na daljinu ali vam se desila. Izbegavajte alkohol.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete uspeti da dođete do novih poslovnih ponuda koje će se pozitivno odraziti na vaše polje zarade. Imate emotivne kočnice zbog kojih sada niste spremni za ozbiljniju emotivnu vezu. Bez problema sa zdravljem.

 

 

RIBE

Moguće je da ste skloni tome da preterujete sa očekivanjima kada je u pitanju vaš posao. Stanje u vašem braku je postalo nestabilno ali još uvek nije kasno da neke probleme rešite ako im se budete posvetili. Čuvajte se povreda.

Стране: 1 2