HOROSKOP za SREDU 20. oktobar 2021. godine: Lav OSETLJIV, Devica ima RAZLOGE ZA BRIGU, Vagi se neko MEŠA U ŽIVOT!

HOROSKOP za SREDU 20. oktobar 2021. godine: Lav OSETLJIV, Devica ima RAZLOGE ZA BRIGU, Vagi se neko MEŠA U ŽIVOT!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

U sebi nosite čvrsto uverenje daćete na polju posla biti uspešni i da će vam naredni period biti jako dobar. Niste spremni za drastičnije poteze na ljubavnom polju danas. Veoma ste osetljivi i podložni zdravstvenim problemima.

 

 

BIK

Moguće je da ne znate koja je odluka za vas najbolja i da na polju posla imate prilično neizvesnu situaciju. Možete da očekujete da ćete se danas lepo slagati sa osobom koju volite i da ćete uživati. Potrebno vam je više sna.

 

 

BLIZANCI

Uložili ste mnogo energije i truda u svoj posao. Nije vam ni malo lako da od nekih ideja koje imate, odustanete. Spontano vam se pojavljuje jedna zanimljiva osoba sa kojom gradite emotivni odnos. Nervna napetost.

 

 

RAK

Čekate nove prilike za posao ali još uvek ih nema. Potrudite se da pokažete više inicijative oko potrage za poslom. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je na neki način udaljena ka vama. Problemi sa tahikardijom su mogući.

 

 

LAV

Pred vama je prilika da rešite zaostale poslove iz prošlosti ali i da stavite tačku na neku poslovnu saradnju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve ljubavne brige i probleme danas. Izbegavajte stresne okolnosti.

 

 

DEVICA

Moguće je da vam je stabilnost na polju posla na neki način ugrožena danas. Imate razloga za brigu. Imate utisak da vam je situacija na polju ljubavi prilično nestabilna i niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2