HOROSKOP za PONEDELJAK 13. septembar 2021. godine: Bik je danas ENERGIČAN, Rak ima LJUBAVNE DILEME, dok Škorpija MUDRO ĆUTI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 13. septembar 2021. godine: Bik je danas ENERGIČAN, Rak ima LJUBAVNE DILEME, dok Škorpija MUDRO ĆUTI!

11 септембра, 2021 Off By coki

VAGA

Prilično ste ambiciozni. Željni ste uspeha. Ulažete puno truda i vremena u posao, ali ne uspevate da postignete cilj. Svesni ste da bračni partner ima probleme. Strpljivo čekate da ih reši i da vam se posveti. Čuvajte grlo.

 

 

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza, ali dovoljno energije da ih odradite. Vaš pozitivan stav prema poslu je zarazan. Intuicija vam je proradila i govori vam da partner nije iskren prema vama. Mudro ćutite i pratite ponašanje partnera. Moguća je glavobolja.

 

 

STRELAC

Vredni ste i maksimalno skoncentrisani na obaveze. Finansijski dobitak pozitivno utiče na vaš radni elan. Niste u potpunosti zainteresovani za partnerku i njoj je to jasno. Ona se nada da je u pitanju prolazna faza. Zdravlje je dobro.

 

 

JARAC

Mogući su problemi na polju komunikacije i administracije. Ako je potrebno da bilo šta potpišete proverite više puta da li je sve jasno formulisano. Emocije prema partnerki su postojane i snažne. Probavni sistem je osetljiv.

 

 

VODOLIJA

Zabrinuti ste i fokusirani na finansije. U očekivanju ste priliva novca. Jedan deo stiže, što donosi olakšanje, dok drugi deo novca kasni. Partner vam pruža podršku i bodri da će finansije biti bolje. Sleduje pad raspoloženja.

 

 

RIBE

Samouvereni ste. Uživate u postignutom poslovnom uspehu. Prija vam osećaj da ste svemoćni. Sa puno entuzijazma bacate se na nove obaveze. Vaše misli su usmerene ka bivšem partneru. Očekuje vas nesanica.

Стране: 1 2