HOROSKOP za PONEDELJAK 13. septembar 2021. godine: Bik je danas ENERGIČAN, Rak ima LJUBAVNE DILEME, dok Škorpija MUDRO ĆUTI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 13. septembar 2021. godine: Bik je danas ENERGIČAN, Rak ima LJUBAVNE DILEME, dok Škorpija MUDRO ĆUTI!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Energični ste, samouvereni i obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Komunikaciju sa strancima držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo a vaša taktika kojom veličate sebe ne uspeva. Budite pažljivi u saobraćaju.

 

 

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa strancima. Planirate da nastavite saradnju sa njima i na drugim projektima. Emocije su vam proradile. Imate potrebu za intenzivnim druženjem što voljenoj osobi odgovara. Zdravlje je solidno.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko posao ima veze sa uniformom ili građevinom očekuju vas veći problemi i zastoj. Emocije prema partneru su jake i u potpunosti mu se posvećujete. Imate utisak da je ljubav na vrhuncu. Osećate se dobro.

 

 

RAK

Upoznajete osobu iz branše koja ostavlja odličan utisak. Nudite joj poslovnu saradnju apsolutno ubeđeni da ćete se dobro slagati. Imate dileme po pitanju veze. Niste sigurni u svoje emocije prema partneru. Pritisak je nestabilan.

 

 

LAV

Prilikom poslovnih pregovora postižete uspeh. Uspostavljate saradnju koja će vam omogućiti stabilan priliv finansija. Niste iskreni prema partnerki po pitanju finansija, jer znate da ne bi odobrila vaš trošak. Moguć je bol u leđima.

 

 

DEVICA

Situacija na poslu je nezadovoljavajuća. Posao stagnira, vi ulažete više truda, ali rezultata nema. Mir nalazite posvećujući se porodici i porodičnim obavezama. Partner uživa u vašoj pažnji. Mogući su problemi sa zubima.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2