HOROSKOP za UTORAK 14. septembar 2021. godine: Vaga UZNEMIRENA, Ovan OGRANIČEN, Jarac USAMLJEN, Ribe NEZAINTERESOVANE!

HOROSKOP za UTORAK 14. septembar 2021. godine: Vaga UZNEMIRENA, Ovan OGRANIČEN, Jarac USAMLJEN, Ribe NEZAINTERESOVANE!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Imate utisak da su poslovni planovi ograničeni i da ima mesta da se ubace još neki projekti. Sa puno optimizma dopunjujete postojeće poslovne planove. Fokusirani ste na posao, što partneru jako smeta. Zdravlje je odlično.

 

 

BIK

Prilično ste uspešni prilikom rešavanja pravnih pitanja. Imate takav nastup na sudu da on vodi u smeru dobijanja parnice. Emocije su vam žestoko proradile i imate potrebu da budete stalno sa voljenom osobom. Vaš imunitet je jak.

 

 

BLIZANCI

Tekući posao vam je dosadio. Rutina vas ubija. Potrebna vam je promena, nove obaveze i izazovi. Više ste fokusirani na svoj socijalni nego emotivni život što drugoj polovini prilično smeta. Unosite promene u način ishrane.

 

RAK

Posao stagnira i to vas tera na dramatične promene: menjate poslovu strategiju i nadate se dobrim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Šesto čulo vam govori da će doći do zbližavanja sa novom poznanicom. Stomak je osetljiv.

 

 

LAV

Jako ste komunikativni i šarmantni. Na taj način uspevate da ubrzate rešavanje neke dokumentacije koja se inače dugo čeka. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

 

 

DEVICA

Posao stagnira. Skoncentrisani ste na probleme koji su do toga doveli. Potrebno je vreme da se oni reše, ali ste prilično uporni. U mislima vam je bivši partner. Još uvek ste emotivno vezani za njega. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2