HOROSKOP za UTORAK 08. jun 2021. godine: Rak danas FLERTUJE sa nekim, Lav ima VAŽAN RAZGOVOR, Devica SNALAŽLJIVA!

HOROSKOP za UTORAK 08. jun 2021. godine: Rak danas FLERTUJE sa nekim, Lav ima VAŽAN RAZGOVOR, Devica SNALAŽLJIVA!

6 јуна, 2021 Off By coki

 

VAGA

Moguće je da će vam nadređeni pokazati da im je vaše mišljenje mnogo važnije nego što mislite. Važno je da u odnosu sa voljenom osobom pokažete dovoljno razumevanja. Budite joj i prijatelj. Izbegavajte cigarete.

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na polju posla. Pred vama je jako povoljan dan za ovo polje. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema osobi koja vam se dopada. Ona nije svesna emocija. Proverite svoju dioptriju.

 

STRELAC

Očekuje vas povoljan period, ukoliko se bavite nekim humanim zanimanjem imaćete mnogo uspeha.Moguće je da ste sada ranjivi i skloni emotivnim potrebama. Osećate se nekako krhko i nežno. Potrebno vam je više sna.

 

 

JARAC

Možete da očekujete generalno stabilno stanje na polju posla danas. Ne bi trebalo da bude većih promena.Voljena osoba smatra će vam pokazati koliko joj značite. Možete da se nadate jako lepom danu. Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i to može da vam predstavlja kočnicu ka daljem napredovanju.Posmatrate osobu koja vam se dopada iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Povedite računa o zubima.

 

RIBE

Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor jer vas ne očekuje mnogo poslovnih obaveza. Imate utisak da ste pronašli svoju srodnu dušu. Sa njom želite sve, spremni ste za brak i osnivanje porodice. Zdravlje je dobro.

Стране: 1 2