HOROSKOP za SREDU 09. jun 2021. godine: Vaga se oseća ODLIČNO, Škorpija ima priliku za DODATNU ZARADU, Strelac nema SREĆE!

HOROSKOP za SREDU 09. jun 2021. godine: Vaga se oseća ODLIČNO, Škorpija ima priliku za DODATNU ZARADU, Strelac nema SREĆE!

6 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Ne možete da budete potpuno posvećeni poslu jer vas neko u tome ometa. Loši kolegijalni odnosi vas na neki način frustriraju. Nećete još započeti novu vezu jer niste raščistili ono što je trebalo sa bivšim. Moguća je glavobolja.

 

BIK

Iako ste obično veoma vredni pred vama je period u kojem ćete poželeti malo odmora od posla. Nervozni ste i lako dolazite do konflikta sa voljenom osobom. Vaš odnos je nadomak krize. Nesanica vas prati.

 

BLIZANCI

Očekuje vas generalno dobar dan u kojem možete da ostvarite ono što želite na polju ljubavi. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa vašim bliskim okruženjem. Potrebno vam je opuštanje.

 

 

RAK

Ukoliko očekujete neke veće promene na polju posla, danas je povoljan dan za to. Ljubav između vas i voljene osobe cveta. Lepo vam je kada ste zajedno i posvećeni ste jedno drugome. Manji problemi sa leđima su mogući.

 

LAV

Ako se nadate pomoći ili pozitivnim sugestijama od strane kolega, danas bi mogli da se razočarate. Voljena osoba nije pokazala dovoljno inicijative u odnosu sa vama, što vas na neki način pogađa. Problemi sa nervnim sistemom.

 

DEVICA

Budite spremni da se maksimalno posvetite poslu ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša velika očekivanja bi mogla da vas dovedu do razočarenja na ljubavnom polju. Koža vam je osetljiva i sklona iritacijama.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2