HOROSKOP za UTORAK 08. jun 2021. godine: Rak danas FLERTUJE sa nekim, Lav ima VAŽAN RAZGOVOR, Devica SNALAŽLJIVA!

HOROSKOP za UTORAK 08. jun 2021. godine: Rak danas FLERTUJE sa nekim, Lav ima VAŽAN RAZGOVOR, Devica SNALAŽLJIVA!

6 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Pod velikim ste pritiskom od strane nadređenih. Smatrate da vam takva atmosfera ne može biti ni malo produktivna.Partner se trudi da vam udovolji na svim poljima. Pokažite mu da ga cenite. Moguća je glavobolja.

 

BIK

Pred vama je prilika i da se raspitate za neki dodatni posao koji bi mogao u pozitivnom smislu da utiče na vaše polje zarade. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vreme za to. Prvom prilikom posetite lekara.

 

BLIZANCI

Očekuje vas pozitivan ishod posla u koji ste uložili puno truda i energije. Sreća vam se osmehnula! Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja ne očekujete. Prijaće vam fizička aktivnost.

 

 

 

RAK

Prevazićićete neke prepreke koje su vam do sada stajale na putu do profesionalnog uspeha.Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni moguć je neki prolazan flert kod vas. Povedite računa o svom želucu.

 

LAV

Možete da očekujete važan razgovor za posao. Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete to radno mesto.Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da ostanete zajedno.Bolovi u predelu vrata.

 

DEVICA

Veoma ste snalažljivi i prevazilazite poslovne probleme koji bi drugima mogli da zadaju pravu muku. Potrebno je da unesete neke inovacije u odnos sa voljenom osobom i da malo menjate monotonu rutinu. Potreban vam je odmor.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2