HOROSKOP za PONEDELJAK 07. jun 2021. godine: Ovan se oseća DOBRO, Bik ima dosta OBAVEZA, pred Blizancima ZANIMLJIVA DEŠAVANJA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 07. jun 2021. godine: Ovan se oseća DOBRO, Bik ima dosta OBAVEZA, pred Blizancima ZANIMLJIVA DEŠAVANJA!

6 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Oslanjate se na svoje saradnike u koje imate poverenja. Mada, trebali biste malo da povedete računa i da ne verujete baš svima. Možete da očekujete promene raspoloženja kod voljene osobe. Dobro se osećate.

 

BIK

Imate neke dosta obaveza tokom dana iako to niste planirali. Moguće je da je vaša motivacija u opadanju. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku. Pad imuniteta je naglašen.

 

BLIZANCI

Nećete imati previše posla. Pred vama je povoljan period za godišnji odmor ili neko kraće putovanje. Možete da se nadate susretu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama su zanimljiva nova dešavanja. Prolazna aritmija.

 

RAK

Nova dešavanja na poslovnom planu vas zbunjuju, jer ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Odnos sa voljenom osobom se popravlja i stekli ste utisak da ipak postoji nada da ćete biti zadovoljni. Povedite računa o stomaku.

 

 

LAV

Komunikacija koju imate sa kolegama je odlična. Veoma ste zadovoljni stanjem koje vlada na poslu. Nije vam lako da pred osobom koja vam se dopada pokažete svoja osećanja. Prilično ste stidljivi. Izbegavajte cigarete.

 

 

DEVICA

Očekuju vas neke lepe vesti na polju finansija. Imate utisak da se konačno na ovom polju sve veoma značajno pokreće. Otvoreno pokazujete osećanja prema voljenoj osobi i ona vam uzvraća. Povedite računa o unosu šećera.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2