HOROSKOP za SREDU 05. maj 2021. godine: Ovan ISKREN i OTVOREN, Bika proganja PROŠLOST, Blizanci danas UŽIVAJU!

HOROSKOP za SREDU 05. maj 2021. godine: Ovan ISKREN i OTVOREN, Bika proganja PROŠLOST, Blizanci danas UŽIVAJU!

23 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

Nije preterano povoljan dan za posao pa izbegavajte bilo kakve veće rizike. Potrudite se da se bavite rutinskim i uobičajenim obavezama. Teško vam je da se pomirite sa partnerovim manama. Izbegavajte preterano naprezanje.

 

ŠKORPIJA

Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike i čini vam se da postoje neke skrivene radnje iza vaših leđa. Teško vam je da ostvarite stabilnost sa osobom koju volite. Karakterno ste veoma drugačiji. Mogući problemi sa alergijama.

 

STRELAC

Bićete preopterećeni obavezama pa vam neće biti lako da ispratite taj naporan tempo. Moguće je da imate krizu sa voljenom osobom i da vaš odnos ide u nekom sasvim pogrešnom smeru. Nije povoljan dan za vaše zdravlje.

 

JARAC

Možete da očekujete srećne okolnosti u kojima ćete profitirati. Polje zarade vam se pozitivno pokreće. Teško vam je da donesete novu odluku na ovom polju. Voljena osoba vam deluje hladno. Malaksalost vas prati.

 

VODOLIJA

Na polju privatnog posla možete da imate neke prepreke. Potrudite se da budete bolje organizovani. Imate česte rasprave sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete neke komplikacije. Osetljiva bešika.

 

RIBE

Potrudite se da date sve od sebe na ovom polju. Uspećete da realizujete svoje planove ako budete uporni. Voljena osoba je pokazala svoja najdublja osećanja i potrebe. Osećate se lepo kada ste zajedno. Moguće su respiratorne infekcije.

Стране: 1 2