HOROSKOP za SREDU 05. maj 2021. godine: Ovan ISKREN i OTVOREN, Bika proganja PROŠLOST, Blizanci danas UŽIVAJU!

HOROSKOP za SREDU 05. maj 2021. godine: Ovan ISKREN i OTVOREN, Bika proganja PROŠLOST, Blizanci danas UŽIVAJU!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Niste zadovoljni poslovnom situacijom i pokušavate da nađete način da se malo pokrenete. Pokažite voljenoj osobi svoja iskrena osećanja. Važno je da u svemu sa njom uvek budete otvoreni. Izbegavajte cigarete.

 

BIK

Dolazi vreme u kojem ćete uspeti da ostvarite poslovni pomak. Konačno ćete biti zadovoljni svojim poslom. Jedno loše iskustvo iz prošlosti vas proganja i kao da ne možete da se otrgnete. Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas doneti važnu odluku na polju posla. Spremni ste da menjate neke stvari u drastičnijem smislu. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete novo poznanstvo u kojem ćete uživati. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

 

RAK

Očekuje vas dan u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove i ciljeve. Bićete zadovoljni sobom. Novo poznanstvo vas na neki način budi i podstiče vam prilično jaka osećanja. Psihički ste preopterećeni.

 

LAV

Osećate se prilično zabrinuto. Moguće je da stvari na ovom polju ne idu onako kako ste želeli i planirali. Budite iskreni prema sebi i potrudite se da prihvatite sva osećanja koja imate. Osetljivi sinusi i sklonost ka prehladi je naglašena.

 

DEVICA

Obratite pažnju na nove informacije koje pristižu do vas. Vreme je da ozbiljnje shvatite neke promene. Možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na ljubavnom planu. Bićete zadovoljni. Mogući problemi sa krvnom slikom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2