HOROSKOP za UTORAK 04. maj 2021. godine: Ovan se DOBRO oseća, Blizanci LJUBOMORNI, Lav SREĆAN, Jarac DEPRESIVAN, Ribu čekaju PROBLEMI!

HOROSKOP za UTORAK 04. maj 2021. godine: Ovan se DOBRO oseća, Blizanci LJUBOMORNI, Lav SREĆAN, Jarac DEPRESIVAN, Ribu čekaju PROBLEMI!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Čekate da čujete neke vesti koje su vam vrlo važne. Bez novih informacija ne možete da nastavite posao u pravom smeru. Moguće je da ćete imati priliku da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Dobro zdravlje.

 

BIK

Važno je da imate dovoljno strpljenja da biste posao odradili do kraja. Vreme je da se posvetite poslu bez ometanja. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku distancu u narednom periodu. Muče vas hronični problemi.

 

BLIZANCI

Vaš poslovni partner je osoba na koju možete da se oslonite. Pred vama je generalno dobar dan za posao. Prilično ste sumnjičavi i ljubomorni, sve što vam voljena osoba kaže stavljate pod znak pitanja. Mogući problemi sa zubima.

 

RAK

Moguće je da se borite za bolju poziciju na ovom polju. Dosta toga ste već postigli a sada vam nedostaje priznanje i titula. Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom i spremni ste da se posvetite cilju. Problemi zbog hormona.

 

LAV

Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na poslovne zadatke koje imate, uspećete da ostvarite dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj novoj vezi. Izbegavajte sve poroke.

 

DEVICA

Ako ne budete bili spremni da se posvetite poslu, imaćete neke posledice. Moguće je da vam neće ići sve okolnosti na ruku. Moguće je da ste nesvesno partnera povredili. Odmarajte i opuštajte se.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2