HOROSKOP za ČETVRTAK 06. maj 2021. godine: Rak ima ZAHLAĐENJE odnosa, Vaga NESIGURNA, Strelac USAMLJEN, a Jarac kreće u OSVAJANJE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 06. maj 2021. godine: Rak ima ZAHLAĐENJE odnosa, Vaga NESIGURNA, Strelac USAMLJEN, a Jarac kreće u OSVAJANJE!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne dileme. Važno je da sve dobro izanalizirate.Zaljubili ste se u osobu koja je po mnogim pitanjima sasvim drugačija od vas. Povedite računa o očima.

BIK

 

Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje koje će vam biti veoma značajne za pokretanje posla. Dopada vam se osoba koja živi daleko ili ulazite polako u vezu na daljinu. Skloni ste depresiji danas.

 

BLIZANCI

 

Pokušajte da se posvetite poslu i obavezama. Važno je da budete spremni da izbegnete sukobe sa nadređenima.Zanimljivo poznanstvo vas očekuje danas. Imaćete važan razgovor sa voljenom osobom. Dobro se osećate sasvim.

 

RAK

 

Važne obaveze su pred vama. Potrudićete se da organizujete što bolje možete.Pred vama je period u kojem će odnos između vas i voljene osobe biti u zahlađenju.Povedite računa o unosu vode i vitamina danas.

 

LAV

 

Možete da očekujete povoljan period poslovne odluke, promene kao i za potpisivanje novih ugovora.Iskreni ste prema svom partneru i od njega tražite da takođe pokaže da je spreman da vam se otvori. Prija vam bavljenje sportom.

 

DEVICA

 

Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim poslovnim prilikama.Nakon romantičnih trenutaka sa novim partnerom, počinjete uviđate njegove mane.Krvotok je osetljiv.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2