HOROSKOP za PETAK 07. maj 2021. godine: Lav ZADOVOLJAN situacijom na poslu, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga puna POZITIVNE ENERGIJE!

HOROSKOP za PETAK 07. maj 2021. godine: Lav ZADOVOLJAN situacijom na poslu, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga puna POZITIVNE ENERGIJE!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Niste zadovoljni situacijom koju imate na ovom planu. Spremni ste da uložite svoju energiju kako bi ostvarili planove. Preispitujete svoja osećanja prema partneru i shvatate da je došlo do promena. Problemi vezani za oči.

 

BIK

Spremni ste da u narednom periodu date svoj maksimum na poslovnom polju i da dokažete da ste spremni za napredovanje. Moguće je da za sada imate komunikaciju sa simpatijom ali još nema promena. Problemi sa nervozom.

 

BLIZANCI

Uvek možete da se oslonite saradnike koji su iskreno i prijateljski na vašoj strani. Pred vama je povoljan period. Veoma ste šarmantni i nije vam problem da otvoreno pokažete svoja osećanja. Nervni sistem vam je osetljiv.

 

RAK

Možete da očekujete pozitivna rešenja poslovnih problema iz prethodnog perioda. Želite da uživate sa osobom do koje vam je stalo. Ne zanima vas to što se trenutno nalazitepod otežanim okolnostima. Problemi sa kičmom.

 

LAV

Generalno ste zadovoljni situacijom na polju posla. Možete da očekujete dobru fazu za zaradu. Posvećeni ste svom partneru i vaš odnos je jako dobar. Ako ste slobodni, povoljan je period za početak veze. Problemi sa kostima.

 

DEVICA

Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme imati danas. Nije vam povoljan period za bilo kakve rizike sada. Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do toga da budete sa njom. Pad imuniteta je naglašen.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2