HOROSKOP za PETAK 07. maj 2021. godine: Lav ZADOVOLJAN situacijom na poslu, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga puna POZITIVNE ENERGIJE!

HOROSKOP za PETAK 07. maj 2021. godine: Lav ZADOVOLJAN situacijom na poslu, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV SUSRET, Vaga puna POZITIVNE ENERGIJE!

23 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

Niste preterano zabrinuti za posao, imate utisak da ćete sve situacije rešiti prilično lako. Veoma povoljan dan je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati nov susret sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Puni ste pozitivne energije!

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imate neke manje komplikacije na ovom polju. Možete da imate zanimljiv susret sa osobom koja će vam pokazati da je spremna na sve da bi bila sa vama. Mogući bolovi u stomaku.

 

STRELAC

Dolazite do novih informacija na polju posla. Uspećete da ostvarite i neku novu saradnju. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li želi da bude sa vama. Moguće je da postoji mešanje prijatelja. Prolazna prehlada.

 

JARAC

Olakšanje na polju finansija je pred vama. Možete da računate na pozitivna dešavanja i na dobre preokrete na ovom planu. Prioritet vam je da sa voljenom osobom rešite sporne situacije iz prošlosti. Poradite na svojim navikama.

 

VODOLIJA

Dan nije povoljan za početak novog poslovnog projekta ili za promene. Potrudite se da ne pravite rizične poteze danas. Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom čija bi pažnja mogla da vam znači. Manji pad energije.

 

RIBE

Nemojte da pokazujete svima svoje poslovne planove. Potrudite se da neki deo priče ostavite samo za sebe. Paralelna ljubavna veza nije nešto što vas privlači. Imate priliku za to ali niste raspoloženi. Problemi sa nesanicom.

Стране: 1 2