HOROSKOP za SUBOTU 08. maj 2021. godine: Lav POSVEĆEN poslu, Vodolija PARTNERU, a Ribe SREĆNE u krugu porodice!

HOROSKOP za SUBOTU 08. maj 2021. godine: Lav POSVEĆEN poslu, Vodolija PARTNERU, a Ribe SREĆNE u krugu porodice!

23 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Brojne obaveze su pred vama ali vi ste spremni na sve. Ambiciozni ste i veoma ste posvećeni svom poslu. Ne želite više da patite za prošlošću. Spremni ste da krenete napred i da pravite promene. Prolazna glavobolja.

 

BIK

Današnji dan je povoljan za promene na ovom planu. Ako ste planirali da uvedete neke novitete bićete zadovoljni. Postoji neka osoba o kojoj dugo mislite ali vam nije lako da napravite neki korak ka njoj. Bolovi u leđima vas muče.

 

BLIZANCI

Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata. Potrebno je da voljenoj osobi pokažete da vam je stalo do nje i da ćete uraditi sve za vašu ljubav. Problemi sa cirkulacijom.

 

RAK

Nemojte da očekujete veliki poslovni uspeh danas. moguće je da ćete imati kočnice i da stvari neće ići onako kako želite. Vreme je da napravite konkretan dogovor sa partnerom, ako planirate brak i zajednicu. Prilično ste umorni.

 

LAV

Povoljan je dan za promene, nove akcije na poslovnom planu. Posvetite se svojim ciljevima i daleko ćete dogurati. Emotivna situacija se može razviti u pozitivnom pravcu ako budete bili spremni na to. Povedite računa o kolenima.

 

DEVICA

Finansijska situacija bi mogla da vam bude dosta bolja ako uspete na neki način da ograničite svoje troškove. Teško pokazujete šta zaista osećate prema osobi do koje vam je stalo jer postoji doza nesigurnosti. Povećajte unos vitamina.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2