HOROSKOP za ČETVRTAK 06. maj 2021. godine: Rak ima ZAHLAĐENJE odnosa, Vaga NESIGURNA, Strelac USAMLJEN, a Jarac kreće u OSVAJANJE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 06. maj 2021. godine: Rak ima ZAHLAĐENJE odnosa, Vaga NESIGURNA, Strelac USAMLJEN, a Jarac kreće u OSVAJANJE!

23 априла, 2021 Off By coki

VAGA

 

Moguće je da ćete uskoro morati da presečete i da na poslovnom polju donesete konačnu odluku.Na polju ljubavi vas očekuje faza nesigurnosti. Moguće je da ni sami ne znate kakva osećanja su prisutna u vama. Osetljiva koža.

 

ŠKORPIJA

 

Možete da očekujete da ćete danas imati mnogo obaveza i da će vam dan biti prilično poslovno naporan.Pred vama je novo poznanstvo koje će uneti sreću i radost u vaš život. Prijalo bi vam da jedete više voća i povrća.

STRELAC

 

Skloni ste nekim promenama planova i saradnici počinju da misle da ste nepouzdani. Povedite računa o tome kakav ćete utisak ostaviti.Osećate se nekako usamljeno i potrebna vam je nova ljubav. Skloni ste negativnim emocijama.

 

JARAC

 

Možete da očekujete ostvarenje vaših planova i ambicija. Potrudite se da budete uporni u svojim namerama.Dopada vam se osoba koja je distancirana, zatvorena, i koju nije lako osvojiti.Bez problema sa zdravljem.

 

VODOLIJA

 

Pred vama je jako povoljan period za posao. Možete da očekujete da će vam se konačno osmehnuti sreća. Očekuje vas period mira i harmonije sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i neki vid relaksacije.

 

RIBE

 

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ostvarićete pozitivne preokrete i uspeh na ovom polju.Niste spremni za novu vezu. Postoji osoba koju niste preboleli i na koju još uvek mislite. Dobro se osećate i zdravlje je stabilno.

Стране: 1 2