HOROSKOP za NEDELJU 25. april 2021. godine: Blizanci danas NEZAINTERESOVANI, Devica uskoro ULAZI U VEZU, Jarac će imati PUNO SREĆE!

HOROSKOP za NEDELJU 25. april 2021. godine: Blizanci danas NEZAINTERESOVANI, Devica uskoro ULAZI U VEZU, Jarac će imati PUNO SREĆE!

17 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Pred vama je pozitivan dan u kojem nećete imati veće probleme i promene na poslovnom polju. Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav bi trebao da bude. Izbegavajte poroke i sve štetne materije.

 

ŠKORPIJA

 

Danas je povoljan dan da se bacite na traženje novog posla ako ste nezaposleni. Sreća će biti na vašoj strani. Očekuje vas početak veze u kojoj ćete uživati. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Dobro se osećate.

 

STRELAC

 

Pred vama je dan u kojem ćete imati dosta bitnih dešavanja, a moguće je da ćete nešto novo i naučiti na ovom polju. Doći će do zanimljivog poznanstva. U vama se budi želja da budete ponovo u vezi. Ne osećate se baš dobro.

 

JARAC

 

Danas ćete imati sreće i uspećete da obavite sve ono što imate u planu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Imate sreće kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete pozitivan period za vas. Preporučuje se bavljenje sportom.

 

VODOLIJA

 

Ukoliko budete nastavili da ulažete maksimalan napor u svoj posao, uspećete da ostvarite poboljšanje koje želite. Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da ste željni novih dešavanja. Pad imuniteta.

 

RIBE

 

Iskoristite svoju šansu da se posvetite poslu koji raditei da rešite probleme koji su pred vama. Očekuje vas prilika da flertujete sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Bolovi u nogama.

Стране: 1 2