HOROSKOP za SUBOTU 24. april 2021. godine: Bik u ljubavi SREĆAN, Škorpija prati INTUICIJU, Ribe USPEŠNE na svim poljima!

HOROSKOP za SUBOTU 24. april 2021. godine: Bik u ljubavi SREĆAN, Škorpija prati INTUICIJU, Ribe USPEŠNE na svim poljima!

17 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Zauzmite se jedan određen stav i borite se za njega do kraja. Nemojte da rasipate svoju energiju na sporedne ciljeve. Ako želite promene veoma je važno da pokažete partneru u kom smeru razmišljate. Osetljiv predeo grudnog koša.

 

BIK

 

Moguće je da se pitate kakve vas obaveze na ovom polju očekuju ubuduće. Nije vam lako da dođete do izvesnosti na polju posla. Uspećete da osvojite osobu koju želite i do koje vam je stalo. Mogući problemi vezani za kašalj.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko su pred vama nova dešavanja pripremite mnogo energije za promene. Neće sve ići baš glatko. Očekuje vas mogućnost da uđete u ljubavnu vezu sa osobom prema kojoj gajite određene simpatije. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

RAK

 

Možete da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti stabilnu situaciju. Imate priliku da dođe do dobre saradnje. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate novom poznanstvu. Dan je povoljan i za zauzete. Povedite računa o ishrani.

 

LAV

 

Moguće je potpisivanje ugovora. Razmotrite dobro sve stavke pre nego što se odlučite na takav korak. Želite da napravite promene na ovom polju i jako vam je važno da voljena osoba razmišlja u istom pravcu. Izbegavajte cigarete.

 

DEVICA

 

Finansijska situacija može da bude pozitivna kod vas ako se potrudite da danas donesete ispravne odluke. Želite da pokažete vašem partneru svoja iskrena osećanja. Vreme je da se vaša veza napreduje. Povoljan je period za početak dijete.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2