HOROSKOP za NEDELJU 25. april 2021. godine: Blizanci danas NEZAINTERESOVANI, Devica uskoro ULAZI U VEZU, Jarac će imati PUNO SREĆE!

HOROSKOP za NEDELJU 25. april 2021. godine: Blizanci danas NEZAINTERESOVANI, Devica uskoro ULAZI U VEZU, Jarac će imati PUNO SREĆE!

17 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Razmišljajte u napred pri donošenju odluka na ovom polju i važno vam je da neke projekte dobro organizujete. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite pozitivan emotivni odnos i dobru komunikaciju. Moguća je vrtoglavica.

 

BIK

 

Ne posvećujte se novim poslovima danas i nije vam lako da se naterate da obavite i one osnovne stvari. Potreban vam je odmor. Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa simpatijom. Uskoro vas očekuje susret. Problemi sa nesanicom.

 

BLIZANCI

 

Poslovno stanje nije zadovoljavajuće i planirate određene promene. Možete da očekujete pozitivne preokrete u poslednji čas. Ne pokazujete interesovanje ka osobi koja vam se dopada. Hronični problemi vas muče.

 

RAK

 

Sve što danas uradite može da bude za vas veoma korisno. Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na posao. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i to vam smeta. Ukočeni ste i prijala bi vam masaža.

 

LAV

 

Uskoro ćete imati važna dešavanja, nove sastanke i priliku za pozitivne promene na ovom polju. Voljenoj osobi ste maksimalno posvećeni. Spremni ste da uložite svu svoju energiju u vaš odnos. Kičma vam je osetljiva.

 

DEVICA

 

Današnji dan je veoma povoljan za vas. Potrudite se da maksimalno iskoristite povoljan period za posao. Osoba koja vam se dopada je spremna da pokaže osećanja. Uskoro ulazite u vezu. Ne bi trebalo da bude problema.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2