HOROSKOP za SREDU 14. april 2021. godine: Ovan će nekoga UPOZNATI, Bik mašta o POMIRENJU, Blizanci se osećaju ZAPOSTAVLJENO!

HOROSKOP za SREDU 14. april 2021. godine: Ovan će nekoga UPOZNATI, Bik mašta o POMIRENJU, Blizanci se osećaju ZAPOSTAVLJENO!

10 априла, 2021 Off By coki

VAGA

Uporni ste i spremni da date sve od sebe kako bi ostvarili zacrtanje ciljeve. Dobro se osećate kada vidite svoj uspeh. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite stabilan i dobar odnos, pa ste veoma zadovoljni. Pazite na svoju ishranu.

ŠKORPIJA

Nije vam povoljan dan na ovom planu, pa možete da očekujete neke sitne komplikacije. Razočarenje koje vam je predstoji će promeniti vaš pogled na polje ljubavi i na vašu budućnost. Moguća je glavobolja.

 

STRELAC

Na ovom polju imate prilično nestabilnu situaciju i polako uviđate da dolazi vreme za promene. Svađe sa voljenom osobom iz dana u dan postaju sve gore. Moguće je da među vama vlada veoma tenzija. Moguć je pad energije.

JARAC

Nemojte da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove. Budite zadovoljni i malim pobedama danas. Ukoliko ste slobodni, pred vama je jako dobar period za novo poznanstvo i flert. Skloni ste upalama.

VODOLIJA

Vredni ste i posvećeni svom poslu. Veoma vam je važno da na ovom polju ostvarite zacrtane ciljeve. Sa voljenom osobom imate donekle promenljiv odnos i često ni sami niste sigurni na čemu ste. Osećate se sasvim dobro.

RIBE

Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da imate veće komplikacije. Povedite računa da sami ne pravite veće greške. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati svoja osećanja. Izbegavajte cigarete.

Стране: 1 2