HOROSKOP za ČETVRTAK 15. april 2021. godine: Rak POSVEĆEN partneru, Lava očekuju PROMENE, Devica NIJE ISKRENA u ljubavi!

HOROSKOP za ČETVRTAK 15. april 2021. godine: Rak POSVEĆEN partneru, Lava očekuju PROMENE, Devica NIJE ISKRENA u ljubavi!

10 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Očekuju vas manji nesporazumi sa saradnicima. Generalno vam ovaj dan nije naročito povoljan. Nema novih promena kod vas na ovom polju. Dan vam je prilično statičan a vama je pomalo dosadno. Leđa su vam osetljiva.

 

BIK

 

Previše očekujete od saradnika koji ne razmišljaju na isti način kao i vi. Moguće je da je vreme da uzmete stvari u svoje ruke. Osećate da vam je partner bio neiskren u vezi nekih stvari. Vreme je da razgovarate sa njim. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

 

Očekuju vas problemi na poslovnom polju. Dosta toga vas sada opterećuje i ne osećate se dobro zbog toga. Stidljivi ste i teško vam je da pokažete šta zaista osećate prema osobi u koju ste se zaljubili. Urogenitalni trakt vam je osetljiv.

 

RAK

 

Nije povoljan dan za nova dešavanja, za nove odluke ili bilo kakve važne poslovne promene. Posvećeni ste voljenoj osobi i uradićete sve što možete kako bi joj dokazali svoju ljubav i privrženost. Skloni ste alergijama.

 

LAV

 

Očekuju vas manje komplikacije pa se pripremite na dan u kojem će biti stresa i tenzije oko vas. Dvoumite se oko novih odluka. Voljena osoba će pokazati da je spremna da pravi neke drastičnije promene. Koža je sklona iritacijama.

 

DEVICA

 

Organizacione sposobnosti su vam uglavnom jača strana ali danas vam čak ni to baš ne ide od ruke. Imate grižu savesti jer niste bili sasvim iskreni prema partneru. Vreme je da neke stvari u vašoj vezi razjasnite. Moguć je pad imuniteta.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2