HOROSKOP za UTORAK 13. april 2021. godine: Blizanci žele KOMPROMIS, Devicu očekuje IZNENAĐENJE, Vodolija razmišlja o PREKIDU VEZE!

HOROSKOP za UTORAK 13. april 2021. godine: Blizanci žele KOMPROMIS, Devicu očekuje IZNENAĐENJE, Vodolija razmišlja o PREKIDU VEZE!

10 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Većina planova vam se lako ostvaruje i sve vam ide prilično glatko. Možete da očekujete dobar dan za posao. Sve više verujete u to da ćete sa voljenom osobom ostvariti jedan dobar i stabilan odnos. Manje hronične tegobe.

 

BIK

 

Nov posao bi mogao da vas podstakne da unapredite svoje znanje. Možete da očekujete fazu uspona na ovom polju. Pred vama je nova ljubavna avantura koja će biti veoma uzbudljiva za vas. Odlično se osećate.

BLIZANCI

 

Odluke važne su ispred vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Sa voljenom osobom ćete imati mogućnost za kompromis. Pričajte sa partnerom iskreno o svemu. Nema problema sa zdravljem kod vas.

 

RAK

 

Zadovoljni ste trenutnim stanjem i niste spremni da pravite veće promene na polju posla. Samoća vam sada prija. Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete novu osobu kada to budete zaista želeli. Pazite na svoje zdravlje.

 

LAV

 

Na poslu vas čekaju dobra iznenađenja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. I finansije vam idu na bolje. Danas je odlična situacija na ovom planu za vas, bićete puni ljubavi i uživaćete u lepim trenucima. Zdravlje je dobro.

DEVICA

 

Danas ćete početi da radite neki nov posao, trebaće vam neko vreme da se prilagodite novim okolnostima. Danas možete da očekujete iznenađenje kao i pokretanje jedne lepe emotivne veze. Nemojte da preterujete sa slatkišima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2