HOROSKOP za SREDU 14. april 2021. godine: Ovan će nekoga UPOZNATI, Bik mašta o POMIRENJU, Blizanci se osećaju ZAPOSTAVLJENO!

HOROSKOP za SREDU 14. april 2021. godine: Ovan će nekoga UPOZNATI, Bik mašta o POMIRENJU, Blizanci se osećaju ZAPOSTAVLJENO!

10 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Moguće je da niste spremni da date svoj maksimum kada je u pitanju posao i da vam neke obaveze baš teško padaju. Ukoliko ste slobodni pred vama je period u kojem ćete upoznati novu osobu za vezu. Povećajte unos vitamina.

 

BIK

Uspešni ste i zadovoljni svim onim što ste na ovom polju postigli. Vaše ambicije su sada veoma visoko postavljene. Nedostaje vam bliskost koju ste imali sa voljenom osobom i i dalje maštate o pomirenju. Generalno dobro zdravlje.

BLIZANCI

Neke greške koje ste na ovom polju pravili ipak treba da popravite ako želite da nadređeni imaju bolje mišljenje o vama. Moguće je da vam voljena osoba ne pokazuje dovoljno pažnje i da se zato ne osećate dobro. Posetite lekara radi kontrole.

RAK

Nekada imate utisak da ste uzalud ulagali trud u vaš posao. Sve će vam se isplatiti kada najmanje budete očekivali. Odnos između vas i voljene osobe nije baš najbolji. Među vama postoje trzavice. Manji problemi sa stomakom.

 

LAV

Iako imate mnogo obaveza pred sobom, spremni ste da date sve od sebe kako bi napravili dobru organizaciju. Partner pokazuje da želi da bude sa vama ali i da istovremeno nije sasvim spreman da se odrekne slobode. Prolazan kašalj.

DEVICA

Pred vama je prilika da se posvetite svojim obavezama. Možete da očekujete da ćete biti uspešni danas. Priželjkujete susret sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pokretanju vašeg odnosa. Pazite na svoje hormone.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2