HOROSKOP za PONEDELJAK 15. mart 2021. godine: POVOLJAN DAN za Škorpije, Rakove očekuje DOBITAK, Device imaju AVANTURU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 15. mart 2021. godine: POVOLJAN DAN za Škorpije, Rakove očekuje DOBITAK, Device imaju AVANTURU!

13 марта, 2021 Off By coki

VAGA

 

Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas. Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Skloni ste depresivnim stanjima.

 

ŠKORPIJA

 

Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivom. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je tren da se izvinite. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja vam se udvara. Odlično se osećate!

 

STRELAC

 

Nadate se napretku na poslovnom nivou i to vam daje motivacije i energije da se maksimalno trudite. Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Problemi sa bešikom.

JARAC

 

Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka trenutne pozicije. Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vama. Mogući problemi sa imunitetom.

 

VODOLIJA

 

Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerešivo kako nekad izgleda. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam pokazati emocije. Mogući su problemi sa srcem.

 

RIBE

 

Danas ćete imati osećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos svom trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje. Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu. Problemi sa probavom.

Стране: 1 2