HOROSKOP za PONEDELJAK 15. mart 2021. godine: POVOLJAN DAN za Škorpije, Rakove očekuje DOBITAK, Device imaju AVANTURU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 15. mart 2021. godine: POVOLJAN DAN za Škorpije, Rakove očekuje DOBITAK, Device imaju AVANTURU!

13 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posledice. Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Povedite računa o alergijama.

 

BIK

 

Ako se nadate velikoj promeni na poslovnom planu, ostaćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova. Problemi sa krvnom slikom.

 

BLIZANCI

 

Ovaj dan vam nosi promene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste do sada na neki način imali. Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije. Dobro se osećate.

 

RAK

 

Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti. Došlo je vreme za velike odluke na emocionalnom planu. Mogući su manji problemi sa bešikom.

 

LAV

 

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savete koje vi ne prepoznajete kao takve i verujete im. Voleli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli. Mogući su problemi sa sinusima.

 

DEVICA

 

Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način. Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Povedite računa o hormonima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2