HOROSKOP za UTORAK 16. mart 2021. godine: Bik ZAPOSTAVLJA partnera, Lav će nekoga UPOZNATI, Jarac UŽIVA na POSLU i u LJUBAVI!

HOROSKOP za UTORAK 16. mart 2021. godine: Bik ZAPOSTAVLJA partnera, Lav će nekoga UPOZNATI, Jarac UŽIVA na POSLU i u LJUBAVI!

13 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Pred vama je dobar dan u kome ćete uspevati da realizujete skoro sve što zamislite. Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, ali vaša ljubav je i dalje veoma jaka. Mogući su problemi sa kašljem.

 

BIK

 

Niste sigurni da ćete uspeti da se nosite sa svim troškovima koji se neočekivano nameću. Zbog velikog stresa pod kojim se nalazite, zapostavljate svoi odnos sa partnerom što njega duboko povređuje. Problemi sa apetitom.

 

BLIZANCI

 

Nije vam lako da rešite probleme koji su vas toliko opteretili zato što su njihovi koreni u dalekoj prošlosti, što vas obeshrabruje. Povlačite se u sebe i ne primećujete sve prilike za nova poznanstva. Sklonost ka depresiji je naglašena.

 

RAK

 

Osećate da su vam potrebne promene na poslovnom planu, ali se plašite da ih pokrenete jer nemate ničiju podršku. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, ali ćete vi oklevati da stupite u vezu. Problemi sa nesanicom.

 

LAV

 

Previše se oslanjate na druge i očekujete da vam oni reše probleme. Vreme je da pokažete zreliji pristup svemu. Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osećaj nesigurnosti. Nervni sistem vam je osetljiv.

 

DEVICA

 

Danas možete da donesete presudne odluke koje će se pozitivno odraziti na vašu poslovnu budućnost. Osećate se sve usamljenije pored trenutnog partnera ali se plašite da mu to kažete. Hronični problemi vas muče.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2