HOROSKOP za NEDELJU 14. mart 2021. godine: Bika očekuje PROMENA POSLA, Vagu LJUBAVNE promene, Jarac NIJE zadovoljan BRAČNOM situacijom!

HOROSKOP za NEDELJU 14. mart 2021. godine: Bika očekuje PROMENA POSLA, Vagu LJUBAVNE promene, Jarac NIJE zadovoljan BRAČNOM situacijom!

6 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, a kraj koji je pred vama vam donosi i neki novi početak koji ćete kasnije ceniti. Moguće je da ste rešili da sa voljenom osobom neke stvari sada jasno definišete. Povedite računa o očima.

 

 

BIK

 

Moguća je promena posla, ako ste već tako nešto planirali možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni. Ljubav polako nestaje između vas i partnera, ono što ste imali se polako gasi. Pad imuniteta je moguć.

 

 

 

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete biti skloni nekim rizičnim potezima na ovom polju kako bi sebi i drugima neke stvari dokazali. Neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja će pokazati da ka vama ima osećanja. Moguća je tahikardija.

 

 

RAK

 

 

Velike promene su pred vama. Ukoliko ste planirali neki posao povezan sa inostranstvom sada je idealno vreme za to. Moguće je da sa voljenom osobom planirate zajedničku budućnost i ljubav. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

LAV

 

 

Povedite računa o tome ko šta priča jer vam sada neki tračevi i glasine zaista mogu ugroziti posao. Niste preterano zainteresovani za ljubavna dešavanja i promene na ovom polju. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

 

DEVICA

 

Iznenadni preokreti na polju posla vas vode do toga da preispitate svoje mogućnosti kao i to da li ste odabrali pravo zanimanje. Moguće je da ste došli do nekih sukoba sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o telesnoj težini.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2