HOROSKOP za SUBOTU 13. mart 2021. godine: Blizanci danas ZADOVOLJNI, Vaga pravi ZAJEDNIČKE PLANOVE, Jarac nekog SIMPATIŠE!

HOROSKOP za SUBOTU 13. mart 2021. godine: Blizanci danas ZADOVOLJNI, Vaga pravi ZAJEDNIČKE PLANOVE, Jarac nekog SIMPATIŠE!

6 марта, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

 

Vama dolazi prilika da nađete posao na kojem biste kasnije mogli da napredujete i da ostvarite odlične rezultate. Pravite lepe zajedničke planove za budućnost sa osobom koju volite. Odlično se osećate danas.

 

ŠKORPIJA

 

 

Moguće je da će biti nekih neočekivanih promena na vašem poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i susret sa osobom koja će vas šarmirati na prvi pogled. Moguća je vrtoglavica.

 

 

STRELAC

 

 

Možete da očekujete da će vam se danas ukazati prilika da postignete neki nov i značajan dogovor sa nadređenima. Nova ljubav vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Redovno proveravajte pritisak.

 

 

JARAC

 

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas bolja zarada i prilika da napredujete na ovom polju. Dan je odlično postavljen za vaše polje emocija, ako postoji osoba koja vam se dopada. Zdravlje je sasvim dobro.

 

 

VODOLIJA

 

 

Na poslovnom putovanju ćete ostvariti novi dogovor koji vam u budućnosti može biti veoma značajan. Novo poznanstvo koje se desilo vam je na neki način pomešalo osećanja. Mogući su problemi sa zglobovima.

 

RIBE

 

 

Na poslovnom planu ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli uz pomoć jedne važne osobe koja vam pruža podršku. Možete da očekujete poznanstvo koje će vas dovesti u stanje konfuzije. Pazite na višak kilograma.

Стране: 1 2