HOROSKOP za SUBOTU 13. mart 2021. godine: Blizanci danas ZADOVOLJNI, Vaga pravi ZAJEDNIČKE PLANOVE, Jarac nekog SIMPATIŠE!

HOROSKOP za SUBOTU 13. mart 2021. godine: Blizanci danas ZADOVOLJNI, Vaga pravi ZAJEDNIČKE PLANOVE, Jarac nekog SIMPATIŠE!

6 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Ukoliko ste imali velike planove za današnji dan imajte na umu da nećete uspeti baš sve da ostvarite. Spremni ste da se sasvim prepustite osećanjima koje imate ka voljenoj osobi. Mogući su problemi sa glavoboljama.

 

 

BIK

 

 

Pokušajte da ne planirate putovanja za današnji dan jer biste mogli da imate probleme i komplikacije na polju posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da ima više mana nego što ste mislili. Problemi zbog stresa.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Možete da očekujete novi dogovor koji će vam biti jako važan za poslovno polje. Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu. Zadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem danas.

 

 

RAK

 

 

Na polju posla ćete rešiti neke probleme koji su vas mučili od ranije. Osetićete veliko olakšanje. Sa partnerom imate neke manje probleme koje možete da rešite ako se budete potrudili. Mogući su manji problemi sa kičmom.

 

 

LAV

 

 

Možete da očekujete priliku da se zaposlite na nekom boljem radnom mestu od ovog na kojem ste trenutno. Ljubavno polje vam je jako lepo postavljeno. Možete da računate na nova dešavanja. Mogući problemi sa cirkulacijom.

 

 

 

DEVICA

 

Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Sve ide kao što ste se nadali. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje će vas kasnije voditi do jedne ozbiljne veze. Osećate se generalno dobro.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2