HOROSKOP za PETAK 12. mart 2021. godine: Jarac želi STABILNU VEZU, Vodolija u POSLOVNIM PROBLEMIMA, Ribe NESEBIČNE u LJUBAVI!

HOROSKOP za PETAK 12. mart 2021. godine: Jarac želi STABILNU VEZU, Vodolija u POSLOVNIM PROBLEMIMA, Ribe NESEBIČNE u LJUBAVI!

6 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Pred vama je prilika da napredujete na poslu i da ostvarite ciljeve koje imate od ranije. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sa jednom Vodolijom ući u flert. Zdravlje je dobro.

 

BIK

 

 

Pred vama je naporan dan tokom kojeg ćete imati velika opterećenja i brige na ovom planu. Manji nesporazumi postepeno dovode do toga da se odnos između vas i osobe do koje vam je stalo poremeti. Stomak vas muči.

 

 

 

BLIZANCI

 

Pred vama je period u kojem ćete polako dobijati potvrdu svoje vrednosti. Saradnici vas cene. Voljena osoba je spremna da vam pokaže da želi sa vama da bude na duže staze u budućnosti. Povedite računa o zubima.

 

RAK

 

Moguće je da vam nije lako da donesete neke bitne odluke i da često razmišljate o većim poslovnim problemima. Skloni ste svađama i razdražljivom ponašanju, sa partnerom nemate baš dobar odnos. Glavobolja vas prati.

 

 

LAV

 

 

Vaša napetost dolazi do izražaja sada i vaše ponašanje i loše raspoloženje se negativno odražavaju na posao. Dopada vam se jedna osoba sa kojom niste sigurni na čemu ste. Mogući problemi sa cirkulacijom.

 

 

 

DEVICA

 

 

Možete da očekujete nova dešavanja na poslovnom polju. Imaćete mogućnost da preuzmete inicijativu oko nekih događaja. Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji vam se sviđa. Osećate se generalno dobro.

 

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2