HOROSKOP za ČETVRTAK 11. mart 2021. godine: Vaga se OSLANJA NA PARTNERA, Škorpija puna OBAVEZA, Strelac UŽIVA U ŽIVOTU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 11. mart 2021. godine: Vaga se OSLANJA NA PARTNERA, Škorpija puna OBAVEZA, Strelac UŽIVA U ŽIVOTU!

5 марта, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

 

Sklapanje novog poslovnog ugovora je pred vama. Bićete zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Možete da se oslonite na svog partnera. Više puta vam je dokazao da mu je iskreno stalo do vas. Problemi sa hormonima.

 

 

ŠKORPIJA

 

 

Očekuje vas veliki broj obaveza koje možete da postignete ako se budete organizovali na pravi način. Dokazaćete svoje sposobnosti i sebi i drugima. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete osećanja. Povećajte unos vitamina.

 

 

STRELAC

 

 

Pred vama je povoljan dan. Otvoriće vam se mogućnost za posao o kojem ste dugo maštali. Ukoliko planirate susret sa osobom koja vam se dopada, uspećete da ostvarite jednu jako lepu atmosferu. Odlično se osećate!

 

 

 

JARAC

 

 

Niste baš zadovoljni situacijom na poslovnom planu, imate utisak da nadređeni ne cene dovoljno vaš rad i zalaganje. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu sa mlađom osobom, uskoro vam sledi prekid. Izbegavajte alkohol.

 

 

VODOLIJA

 

 

Možete da očekujete veoma povoljan dan. Ukoliko imate planove za promenu posla ili bilo kakve izmene sve ćete uspeti da rešite. Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Zdravlje je stabilno.

 

 

RIBE

 

 

Iako ste zabrinuti, uspećete da rešite poslovne probleme. Možete da očekujete dobru situaciju. Nova ljubav je pred vama. Vreme je da zatvorite stara vrata i da se posvetite novim mogućnostima. Pad imuniteta je moguć.

Стране: 1 2