HOROSKOP za ČETVRTAK 11. mart 2021. godine: Vaga se OSLANJA NA PARTNERA, Škorpija puna OBAVEZA, Strelac UŽIVA U ŽIVOTU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 11. mart 2021. godine: Vaga se OSLANJA NA PARTNERA, Škorpija puna OBAVEZA, Strelac UŽIVA U ŽIVOTU!

5 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Moguće je da ćete biti malo napeti danas pa iz tog razloga treba da povedete računa o nekim nepromišljenim reakcijama. Nije vam lako da donesete ispravne odluke na polju ljubavi. Povedite računa o osetljivim očima.

 

 

 

BIK

 

 

Moguće je da su neke okolnosti na ovom polju protiv vas i da ne znate kako da se postavite. Moguće je da će vam se ukazati prilika za novu vezu. Pred vama je povoljan period za promene. Nesanica vas prati, a onda i umor.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Obaveze koje imate u planu ćete uspeti veoma lako da završite. Možete da očekujete dobar dan ispred sebe. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u odnosu sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem.

 

 

RAK

 

 

Možete da očekujete dobru komunikaciju u poslovnom okruženju. Pred vama je sasvim pozitivan dan. Osećanja koja ste imali prema voljenoj osobi polako blede i duboko u sebi osećate da je kraj. Posetite stomatologa.

 

 

LAV

 

 

Sreća vas prati danas, pa možete da očekujete pozitivne preokrete iako ste imali probleme. Uživate u flertu ali niste sada spremni da uđete u novu vezu. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti. Zdravlje je dobro.

 

 

 

DEVICA

 

 

Očekuje vas prilika da dobijete posao koji će vam doneti veliki napredak u budućnosti. Vreme je da poradite na tome. Moguće je da vam se dopada partner koji je zauzet ili neko ko vuče tajne iz prošlosti. Osećate se generalno dobro.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2