HOROSKOP za SREDU 10. mart 2021. godine: Rak ima NESUGLASICE sa partnerom, Lav priliku za POSAO, Devica FLERTUJE!

HOROSKOP za SREDU 10. mart 2021. godine: Rak ima NESUGLASICE sa partnerom, Lav priliku za POSAO, Devica FLERTUJE!

5 марта, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

 

OVAN

 

 

Nije preterano povoljan za vaš posao. Moguće je da ćete imati neku manju štetu ili gubitak koji će vas opteretiti. Spremni ste da sa voljenom osobom provedete neke lepe trenutke i da joj se posvetite. Česte glavobolje.

 

 

BIK

 

 

Čuvajte se zlonamernih ljudi iz bliskog okruženja. Moguće je da postoji neko ko želi da vidi vaš neuspeh. Osoba koja vam se dopada će pokazati simpatije koje oseća prema vama. Mogući su problemi zbog stresa.

 

 

 

BLIZANCI

 

 

Možete da očekujete da će biti problema u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Pred vama je povoljan dan koji može da vam donese nova poznanstva. Posvetite se malo više društvenom životu. Zdravlje je dobro.

 

 

RAK

 

Na polju posla sledi pomak. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili u prethodnom periodu. Sa partnerom imate razne nesuglasice ali postoji šansa da se problemi reše. Manji problemi sa kičmom.

 

 

LAV

 

 

Možete da očekujete priliku za posao koji vam je na neki način prilika da se probijete i da ostvarite bolju reputaciju. Ljubavno polje vam je veoma promenljivo i nije vam lako da donesete neke odluke. Zdravlje je solidno.

 

 

 

DEVICA

 

 

Finansije su vam veoma promenljive. Nije vam lako da ostvarite sasvim stabilno stanje na ovom polju što vas opterećuje. Očekuje vas zanimljiv flert koji može da vodi do ostvarenja ozbiljne veze. Osećate se generalno dobro.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2