HOROSKOP za PETAK 04. decembar 2020. godine: Ove znake danas prati FAKTOR SREĆE!

HOROSKOP za PETAK 04. decembar 2020. godine: Ove znake danas prati FAKTOR SREĆE!

28 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

 

Vreme je da se suočite sa greškama kojima ste bili skloni i da se potrudite da iste obrasce ponašanja ne ponavljate iznova. Voljena osoba od vas očekuje iskrenost ali vi sada niste spremni da se otvorite. Problemi sa holesterolom.

 

 

ŠKORPIJA

 

Možete da očekujete veoma uspešan dan. Ukoliko se bavite ekonomskim poslovima pogotovo vas očekuje sreća. Otvoreno pokazujete svoje interesovanje ka novoj osobi. Problemi zbog umora su mogući.

 

 

STRELAC

 

Sada imate priliku da promenite radno mesto i ako se budete potrudili da je iskoristite, bićete zadovoljni. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete nova poznanstva. Veoma vam je povoljan dan za flert. Problemi sa nesanicom.

 

 

JARAC

 

 

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na polju posla. Rešićete sve probleme koje ste imali sa saradnicima. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom polju. Želite da uđete u neku vezu. Poradite na boljoj koncentraciji.

 

 

VODOLIJA

 

Možete da očekujete priliku da nadređenima dokažete svoje sposobnosti i posvećenost poslu. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Moguće je da ozbiljno razmišljate o braku. Bavljenje sportom vam prija.

 

RIBE

 

 

Pokazaćete svoje planove i želje kolegama u nadi da će vam oni pomoći da se nešto od toga realizuje. Uživate pored voljene osobe i spremni ste da joj se maksimalno posvetite. Radite na stvaranju zdravijih navika.

Стране: 1 2