HOROSKOP za ČETVRTAK 03. decembar 2020. godine: Vage imaju puno OBAVEZA, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV DAN… A vas?

HOROSKOP za ČETVRTAK 03. decembar 2020. godine: Vage imaju puno OBAVEZA, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV DAN… A vas?

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

 

Imaćete sreće i uspećete da ostvarite jedan veoma važan poslovni dogovor koji će na vas uticati veoma pozitivno. Značajan dan za polje ljubavi je pred vama. Povoljna je faza za veridbu ili venčanje. Problemi sa vrtoglavicom.

 

 

BIK

 

Skloni ste tome da sumnjate u ljude sa kojima sarađujete. Moguće je da vam atmosfera u kolektivu unosi nemir. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Cirkulacija je malo slabija u predelu nogu.

 

 

BLIZANCI

 

Vaša kreativnost će se pokazati danas u punom jeku! Možete da očekujete pozitivan period za poslovne promene i nova dešavanja. Ako vam se dopada osoba rođena u vazdušnom znaku ostvarićete vezu. Odlično zdravlje.

 

RAK

 

Očekuje vas prilika da dođete do boljeg radnog mesta. Ako ste nezaposleni onda vas očekuje razgovor za posao. Spremni ste da uđete u brak i želite da osnujete sopstvenu porodicu. Hronični problemi vam se vraćaju.

 

 

LAV

 

 

Pred vama je pozitivan dan. Ne biste trebali da očekujete veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da ćete imati priliku da odmarate. Možete da očekujete da će vam simpatija danas uzvratiti interesovanje. Imate višak energije!

 

 

DEVICA

 

Pred vama je mogućnost da pokrenete nov posao ili sopstveni privatni biznis koji može da krene jako dobro. Moguće je da vam brojne okolnosti stvaraju nervozu i da ne možete da se kontrolišete. Poradite na smirenosti.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2