HOROSKOP za SUBOTU 05. decembar 2020. godine: JARAC je danas NAJODLUČNIJI i sve ideje lako SPROVODI U DELO!

HOROSKOP za SUBOTU 05. decembar 2020. godine: JARAC je danas NAJODLUČNIJI i sve ideje lako SPROVODI U DELO!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

 

Povoljan je dan za rešavanje administrativnih i formalnih pitanja. Možete da očekujete srećne okolnosti. Moguće je da vam smeta to što ne provodite dovoljno vremena zajedno sa partnerom. Povedite računa o svojim nogama.

 

 

BIK

 

 

Možete da očekujete stabilnost i priliku da postepeno napredujete. Poslovna situacija je odlično prikazana. Teško pokazujete osećanja zbog razočarenja koja ste imali u prošlosti. Vreme je da to prevaziđete. Povedite računa o bubrezima.

 

 

BLIZANCI

 

 

Ukoliko budete uspeli da sklopite neki dogovor ili ugovor danas, na duže staze ćete biti zadovoljni. Partner ima očekivanja od vaše veze i na neki način se trudi da vam to stavi do znanja. Čuvajte se alergija.

 

 

RAK

 

 

U poslovnom okuženju možete da očekujete neke nagle konflikte i probleme. Stanje nije onakvo kakvo ste se nadali da će biti. Došlo je vreme da saznate neke istine o vašem partneru. Pad imuniteta je naglašen.

 

LAV

 

Ukoliko budete postpuli impulsivno, moguće je da ćete se pokajati. Pazite na svoje ponašanje na poslovnom polju. Dopada vam se osoba koja ima emocije prema vama. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu. Srčane smetnje su moguće.

 

DEVICA

 

Potrudite se da nađete način da promenite perspektivu i svoje mišljenje o poslovnim problemima. Ukoliko ste u braku očekuje vas malo teži dan. Moguće je da će atmosfera biti prilično napeta. Izbegavajte masnu hranu.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2