HOROSKOP za PETAK 04. decembar 2020. godine: Ove znake danas prati FAKTOR SREĆE!

HOROSKOP za PETAK 04. decembar 2020. godine: Ove znake danas prati FAKTOR SREĆE!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Možete da očekujete priliku da se zaposlite ako ste u potrazi za novim radnim mestom već neko vreme. Pred vama je povoljan dan za nova ljubavna dešavanja. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti. Hronični problemi.

 

 

BIK

 

Možete da očekujete poboljšanje zarade. Imaćete dosta sreće i sve po pitanju posla vam danas ide od ruke. Ako ste sami moguć je susret sa osobom sa kojom ćete ući u ljubavnu vezu. Bez ikakvih problema sa zdravljem.

 

 

BLIZANCI

 

Faktor sreće će vas poslužiti danas i možete da se nadate da će na poslovnom polju sve biti kako treba. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu. Potrebna vam je fizička aktivnost.

 

RAK

 

 

Polje privatnog posla može da vam se pokrene tokom današnjeg dana. Vreme je za donošenje nekih novih odluka. Sigurni ste u svoja osećanja prema osobi sa kojom ste u vezi. Povedite računa o ishrani i telesnoj težini.

 

 

LAV

 

 

Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i aktivaciju na polju novih poslovnih ideja. Flertujete sa osobom koja vam se dopada i lako pokazujete svoje namere. Ako imate partnera, dobro se slažete. Puni ste energije!

 

 

DEVICA

 

Konačno ste uspeli da ostvarite uspeh na poslovnom planu. Vaše samopouzdanje raste. Očekuje vas dobar period. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke važne odluke pred sobom. Vratni predeo je osetljiv.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2