HOROSKOP za SREDU 02. decembar 2020. godine: Ako ste svog partnera skoro upoznali, očekuje vas VELIKA LJUBAV!

HOROSKOP za SREDU 02. decembar 2020. godine: Ako ste svog partnera skoro upoznali, očekuje vas VELIKA LJUBAV!

28 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju poslovno polje. Ništa neće biti onako kako očekujete. Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi koja vam se dopada i da ćete uskoro razbiti svoje iluzije. Vrtoglavica vas prati.

 

 

BIK

 

Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate konačan ishod situacije. Pazite da svojim ponašanjem dodatno ne zakomplikujete stvari. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

BLIZANCI

 

 

Očekuje vas dobra atmosfera u komunikaciji sa saradnicima kao i povoljna prilika da ostvarite novu saradnju. Ako otvoreno pokažete svoje interesovanje, bićete veoma zadovoljni. Nema problema na ovom planu.

 

 

RAK

 

 

Neke nove vesti vam pristižu ali vi kao da niste sigurni da li su to istiniti podaci. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova, moguće je pozitivno iznenađenje za vas. Prijala bi vam masaža.

 

LAV

 

 

Imate mnogo poslovnih obaveza pa vam je potrebna nečija pomoć kako biste sa svim tim mogli da izađete na kraj. Priželjkujete emotivne promene. Smatrate da vas iz stanja apatije može izvući samo nov partner. Povećajte unos vitamina.

 

 

DEVICA

 

 

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla kao i priliku da svima pokažete da ste na pravoj poziciji u pravo vreme. Ukoliko se budete prepustili emocijama, otkrićete neke nove stvari o sebi i partneru. Povedite računa o očima.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2