HOROSKOP za ČETVRTAK 03. decembar 2020. godine: Vage imaju puno OBAVEZA, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV DAN… A vas?

HOROSKOP za ČETVRTAK 03. decembar 2020. godine: Vage imaju puno OBAVEZA, Škorpiju očekuje ZANIMLJIV DAN… A vas?

28 новембра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Mnogo poslovnih obaveza je pred vama danas pa je jako važno da budete maksimalno skoncetrisani kako bi sve završili u roku. Sa voljenom osobom nemate dobar odnos. Distanca postoji. Povećajte unos vitamina.

 

 

ŠKORPIJA

 

Opustite se tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje preveliki broj obaveza. Možete da se nadate pozitivnom danu. Ukoliko ste slobodni očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Mogući problemi sa aritmijom i srcem.

 

STRELAC

 

 

Možete da očekujete podršku od strane osobe koja može da vam obezbedi priliku za poslovno napredovanje. Očekuje vas komunikacija sa novom osobom koja će pokazati da ima ljubavne namere. Dobro se osećate u svojoj koži.

 

JARAC

 

Razmišljate o promenama koje želite da ostvarite ali niste sigurni na koji način ćete pokrenuti nova dešavanja. Moguće je da je neka osoba iz vaše prošlosti želi da vas kontaktira ponovo. Respiratorni organi su osetljivi.

 

 

VODOLIJA

 

Nećete biti opterećeni poslovnim obavezama. Dajete sebi priliku da se malo opustite i distancirate od posla. Povoljan je dan za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da pokažete svoja osećanja. Problemi sa hormonima.

 

RIBE

 

Pred vama je veoma povoljan dan. Novi poslovni ugovor bi mogao da vam donese brojne beneficije. Upoznajete osobu koja deluje kao da je na istim talasnim dužinama sa vama. Ojačajte svoj imunitet.

Стране: 1 2