HOROSKOP za SUBOTU 21. novembar 2020. godine: Rak nema POVERENJE u partnera, Vaga ima ZDRAVSTVENE probleme, Jarac poslovne GUBITKE!

HOROSKOP za SUBOTU 21. novembar 2020. godine: Rak nema POVERENJE u partnera, Vaga ima ZDRAVSTVENE probleme, Jarac poslovne GUBITKE!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Vaša očekivanja u ovom trenutku su velika ali nerealna. Postavite sebi manje ciljeve da se ne bi razočarali. Ne želite da voljenoj osobi išta nedostaje pored vas. Posvećujete joj puno pažnje. Moguća je vrtoglavica.

 

 

BIK

 

Poslovno okruženje vam nije naklonjeno, ali vi i u takvim uslovima pokušavate da pokažete svoju vrednost. Razvijate nove emocije prema osobi koju ste relativno skoro upoznali. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

 

BLIZANCI

 

Prepreke koje vam se danas javljaju na poslu ćete uspeti da prevaziđete uz pomoć osobe rođene u vazdušnom znaku. Vaše samopouzdanje i opuštenost će vam doneti mnogo flerta i novih poznanstava. Zdravlje je dobro.

 

RAK

 

Ako ste u ulozi šefa, ovo je period u kome osećate da gubite autoritet i preispitujete svoje poslovne odluke. U odnosu sa partnerom vam najviše fali poverenja što jeste realan problem. Hronične tegobe vam se vraćaju.

 

 

LAV

 

U poslednji čas vaše probleme na polju posla može rešiti pomoć osobe iz inostranstva. Ne ustručavajte se da je prihvatite. Iako pokazujete da uživate u slobodi i da vam ona odgovara, maštate o vezi. Bavite se sportom!

 

DEVICA

 

Današnji dan je jako povoljan za posao. Čini se da u njemu nećete imati nikakvih briga ili problema. Ako je vaš partner osoba rođena u vatrenom znaku, može doći i do raskida. Čuvajte bubrege i urinarni trakt.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2