HOROSKOP za NEDELJU 22. novembar 2020. godine: Blizanci STABILNI u vezi, Jarac treba da obrati PAŽNJU na ISHRANU, a Ribe na svog PARTNERA!

HOROSKOP za NEDELJU 22. novembar 2020. godine: Blizanci STABILNI u vezi, Jarac treba da obrati PAŽNJU na ISHRANU, a Ribe na svog PARTNERA!

15 новембра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA DANAŠNJI DAN NA POLJU POSLA, LJUBAVI I ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Vaš posao nije ono što ste želeli i sve više u njemu nalazite probleme. Razmišljate da ga promenite. Iako je ljubav prema partneru još tu, svađe sa partnerom su sve češće. Moraćete da poradite na komunikaciji. Osetljive oči.

 

BIK

 

Postoji mogućnost da ćete poželeti da napustite radno mesto i potražite novi posao. Ako to uradit, ubrzo će vam se otvoriti nove mogućnosti. Sve više dobijate osećaj da voljena osoba krije nešto od vas. Respiratorne infekcije.

 

BLIZANCI

 

Po pitanju zarade vam neće sve poći po planu i ostvarićete je teže nego što ste zamišljali. Osećate veoma jaku povezanost sa trenutnim partnerom i vaše emocije su stabilne. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

 

 

RAK

 

Da biste se dokazali pred nadređenima i zasenili ostale kolege, danas ćete dati maksimum u svemu što radite. Ne osećate se dovoljno bliskim da pred partnerom pokažete baš sve svoje emocije. Moguća je prolazna glavobolja.

 

LAV

 

Sve što vamje važno danas ćete morati sami da rešite. Nećete se oslanjati na bilo koga iz svog poslovnog okruženja. Današnji dan je povoljan za početak veze. Ako imate simpatiju, zbližićete se. Povećajte unos magnezijuma.

 

DEVICA

 

Uspeli ste uz puno truda da isterate baš ono što ste želeli iako je na tom putu bilo mnogo prepreka. Sad je na vama da to što bolje iskoristite. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Manja ukočenost u leđima.

 

– Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2