HOROSKOP za SUBOTU 21. novembar 2020. godine: Rak nema POVERENJE u partnera, Vaga ima ZDRAVSTVENE probleme, Jarac poslovne GUBITKE!

HOROSKOP za SUBOTU 21. novembar 2020. godine: Rak nema POVERENJE u partnera, Vaga ima ZDRAVSTVENE probleme, Jarac poslovne GUBITKE!

15 новембра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Očekuje vas mnogo izazova za koje niste baš spremni, a mnogo očiju je uprto u vas. Ne osećate kao da je ozbiljna veza nešto što sada želite, a takve ponude vam dolaze od strane različitih osoba. Problemi sa krvnom slikom.

 

 

ŠKORPIJA

 

Problemi na poslovnom planu će vam se danas lako rešavati. Vaš stres polako popušta. Trenutna situacija vas sve više ostavlja razočaranim. Veza sa voljenom osobo ne ide onako kako ste zamislili. Imunitet vam je oslabljen.

 

 

STRELAC

 

Dok ne raskrstite sa svim starim obavezama ne želite da započinjete bilo kakav novi posao, iako vam se nudi mogućnost. Ako ste sami, moguće je da danas ostvarite značajno poznanstvo. Ubrzan rad srca.

 

JARAC

 

Mogući su gubici za sve koji se bave trgovinom, komunikacijama ili transportom. Danas je bolje da ne ulažete mnogo. Iako osećate da sve više iscrpljujete svoje emocije, spremni ste da radite na tome. Grudni koš je osetljiv.

 

VODOLIJA

 

Do rešenja problema ćete doći brže od očekivanog. Ovo je jako povoljan dan po pitanju posla. Vaš partner stalno nalazi povod za raspravu, ali vi niste raspoloženi za teške reči. Razmišljate o prekidu veze. Sinusi su vam osetljivi.

 

RIBE

 

Potrebno vam je vreme da se naviknete na promene koje su se dogodile u vašem radnom okruženju. Iako ste svesni brojnih mana vaše veze, želite da se borite za vašu ljubav. Povećan apetit i sklonost ka gojenju.

Стране: 1 2