LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Bikovi su USAMLJENI, Škorpije moraju biti ISKRENIJE, Vodolije prave problem BEZ PROBLEMA!

LJUBAVNI HOROSKOP za VIKEND: Bikovi su USAMLJENI, Škorpije moraju biti ISKRENIJE, Vodolije prave problem BEZ PROBLEMA!

15 новембра, 2020 Off By coki

Ljubavni horoskop je kratak pregled dešavanja koja vas očekuju u ljubavi, vezi i braku. Pogledajte šta vas i vašeg partnera očekuje ovog vikenda u ljubavnom životu.

 

OVAN

 

Vi morate da znate da je najvažnije imati kraj sebe voljenu osobu, jer je sve lakše u dvoje. Niste ni sami svesni koliko grešite što ste je potpuno zapostavili zbog posla. Iskreno joj je stalo do vas, ali vi prosto ne umete to da cenite. Ako ste slobodni, ovaj vikend posvetite sebi.

 

BIK

 

Ono što je jasno jeste da ste i dalje usamljeni. Silno vam je stalo do jednog vodenog znaka, ali on ne želi isto što i vi. Pokušajte da krenete dalje i da svoje srce date osobi koja će umeti da ceni snagu vase iskrene ljubavi. Zauzeti provode miran vikend sa svojim partnerom.

 

BLIZANCI

 

Vi ćete danas uživati jer su zvezde na vašoj strani i sve je moguće, pa čak i da dođe do toga da se fatalno zaljubite. To je baš ono što vam je potrebno, da malo promenite monotoniju u koju ste upali. Zauzeti imaju emotivnu krizu u vezi. Iskoristite vikend za razgovor.

 

RAK

 

Ono što je velika istina jeste da vi ne znate da čuvate ono što imate, ali kada dođe do toga da to izgubite neće biti šanse da sebi oprostite što ste bili tako naivni. Pokušajte da se promenite dok još nije prekasno. Slobodni imaju simpatiju kojoj još uvek ne pokazuju emocije.

 

LAV

 

Ono što je najvažnije jeste da je voljena osoba kraj vas. Imate probleme na polju karijere, ali je sve lakše kad znate da imate nekog ko vas iskreno voli. Sve će doci na svoje, samo je važno da zbog posla ne zapostavite osobu koja sada diše za vas. Slobodni otkazuju sastanak zbog ličnog nezadovoljstva.

 

 

DEVICA

 

Ono što moramo da kažemo jeste da ste osoba koja zna da čuva ono što ima. Dakle, čuvajte ljubav, jer je kraj vas osoba koja vas iskreno voli. Uz samo malo vašeg truda sve može da dođe na svoje. Čuvajte ljubav, a problemi koje imate će proći. Ne zaboravite, sve je lakše u dvoje. Slobodni dobijaju zanimljiv poziv za izlazak.

 

NASTAVAK NA STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2