HOROSKOP za ČETVRTAK 22. oktobar 2020. godine: Devicu očekuje NOVČANI DOBITAK, Škorpija PRAŠTA što ne bi trebalo!

HOROSKOP za ČETVRTAK 22. oktobar 2020. godine: Devicu očekuje NOVČANI DOBITAK, Škorpija PRAŠTA što ne bi trebalo!

21 октобра, 2020 Off By coki

 

 

VAGA

 

Drage naše Vage, vreme prolazi, a vi ništa ne činite kako bi se izbroile za veliku sreću. Vi želite da uživate u sreći, ali vi u poslednje vreme ne činite one stvari koje bi vam mogle omogućiti sreću. Vama zaista nedostaje hrabrosti i vi se i previše plašite nekih neočekivanih problema. Slobodno se javite osobi koja vam se sviđa. Proverite krvnu sliku.

 

ŠKORPIJA

 

Drage naše Škorpije, imate male ljubavne probleme. Vaš partner se neće promeniti sam od sebe i vi toga treba da budete svesne. Ako želite promenu voljene osobe, onda prosto nešto morate preduzeti kako bi se ona promenila. A vi pre svega trebate manje praštati vašem partneru. Na poslu standardno. Zdravlje dobro.

 

STRELAC

 

Dragi baši Strelci, naredni period će vam doneti jednu poslovnu ponudu koju ćete vi veoma teško moći da odbijete. Naime, vama će se uskoro pržiti prilika da počnete obavljati posao kakav vam i odgovara. Ipak, naravno da će sve zavisiti samo od vaše odluke. Partner nije iskren sa vama. Problemi sa koncentracijom.

 

JARAC

 

Dragi naši Jarčevi, vama će zvezde danas biti naklonjene i zbog toga vas očekuju samo pozitivna dešavanja. Vas problemi danas ne očekuju ni na jednom planu vašeg života. Čak naprotiv, vama će sve polaziti za rukom i zbog toga dan treba da iskoristite na što je moguće bolji način. Posvetite se deci i partneru. Prijaće vam i šetnja u prirodi.

 

VODOLIJA

 

Drage naše Vodolije, prošlost kuca na vrata. Vi ste pre određenog vremena upoznale jednu osobu koja na vas nije ostavila posebno lep utisak. Međutim, vi zapravo ne znate da ste se mnogo svidele toj osobi i vi upravo možete očekivati brojne postupke te osobe sa kojima će ona pokušati da se izbori za vaše poverenje. Problemi sa očnim pritiskom.

 

RIBE

 

Nikako da odrastete i da se uozbiljite. Drage naše Ribe, vi uporno ponavljate greške, a zbog toga mnogo problema u životu imate. Vi najviše grešite u tome što govorite važne stvari o vama osobama koje toga uopšte nisu dostojne. Vi olako poklanjate vaše poverenje, a naravno da vam to ništa dobro ne donosi. Partner vas zapostavlja. Zdravlje dobro, ali čuvajte se prehlade.

Стране: 1 2