HOROSKOP za ČETVRTAK 22. oktobar 2020. godine: Devicu očekuje NOVČANI DOBITAK, Škorpija PRAŠTA što ne bi trebalo!

HOROSKOP za ČETVRTAK 22. oktobar 2020. godine: Devicu očekuje NOVČANI DOBITAK, Škorpija PRAŠTA što ne bi trebalo!

21 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OVAN

 

Pred vama je zanimljiv dan tokom kojeg vas očekuju neka značajna i zanimljiva dešavanja. Vama će se prvo danas pružiti prilika da rešite neke poslovne probleme, a sem toga vas očekuje i nešto veoma lepo na planu ljubavi. Dešavanja koja vas očekuju danas će vam ispuniti očekivanja. Partner će vas prijatno iznenaditi. Zdravlje dobro.

 

BIK

 

Bikovi su i sami svesni činjenice da su im promene u životu potrebne kako bi se izborili za sreću. A vama će naredni period doneti priliku za jednu od najvećih promena u vašem zivotu. Vama će se zapravo pružiti prilika da odete u inostranstvo. Na ljubavnom planu bez promena. Moguća glavobolja.

 

BLIZANCI

 

Dragi naši Blizanci, vaš partner je pre određenog vremena učinio nešto što nije trebao, a njemu sada nedostaje hrabrosti kako bi vam saopštio o čemu je tacno reč. Vaš partner se prosto plaši vaše reakcije, ali bez obzira na to vi od njega trebate zahtevati pravu istinu. Na poslu sve ok. Više odmarajte.

 

RAK

 

Dragi naši Rakovi, danas je sve dobro. Vas ni na jednom planu vašeg života danas ne očekuju nikakvi problemi. Čak naprotiv, vas tokom celog dana očekuju samo pozitivna dešavanja i zbog toga ćete biti odlično raspoloženi. Pred vama je jedan od lepših dana u poslednje vreme. Zdravlje odlično.

 

LAV

 

Dosta ste bili dobri prema svima. Dragi Lavovi, što ste vi bolji prema nekim vašim dragim osobama to su one sve gore prema vama. Nažalost, vaše drage osobe veoma često koriste vašu ljubav na jedan veoma loš način, ali vi ste krivi za sve to, jer im sve to dopuštate. Vi se prema nekim osobama trebate ponašati na drugačiji način, pa čak i prema svom partneru.

 

DEVICA

 

Pred vama je veoma interesantan dan tokom kojeg vas očekuje mnogo dešavanja. Vas danas očekuju negativna dešavanja na poslu, zbog kojih vam neće biti lako, ali će vam raspoloženje danas popraviti jedan manji novčani dobitak. U ljubavi vam cvetaju ruže. Više šetajte.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2