HOROSKOP za SREDU 21. oktobar 2020. godine: Sreda je PRAVI DAN za LJUBAV i POMIRENJE!

HOROSKOP za SREDU 21. oktobar 2020. godine: Sreda je PRAVI DAN za LJUBAV i POMIRENJE!

20 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Dragi Ovnovi, u danu pred vama će vam sve odgovarati na planu posla, sve što poželite da učinite u tome ćete i uspeti, pokušajte iskoristiti maksimalno dan pred vama. Iako se snovi veoma retko ostvaruju, vama će se u danu pred vama upravo ostvariti jedan veliki ljubavni san, vaša voljena osoba će ga zapravo ostvariti na određeni način, a vama će ostati samo da se prepustite i da uživate u velikoj sreći. Osećate se odlično.

 

BIK

 

Dragi Bikovi, zabrinuti ste zbog vaše poslovne situacije, smatrate da ona uopšte nije dobra, međutim u danu pred vama vas očekuje poslovni uspeh koji će vam doneti blago poboljšanje situacije na poslovnom planu. Što se ljubavi tiče, pred vama je miran dan, danas vas ne očekuju nikakva važnija dešavanja na planu ljubavi. Krećite se više, slaba vam je kondicija.

 

BLIZANCI

 

Dragi naši Blizanci, niste preterani optimista kada su u pitanju neke vaše odluke koje ste doneli pre izvesnog vremena, očigledno da gubite samopouzdanje. U ljubavi problemi. Pre izvesnog vremena sta učinili nešto pogrešno, iako vam se to desilo spontano, ipak taj postupak je povredio vašu voljenu osobu. Iako se vaša voljena osoba ponaša kao da je sve u redu, zapravo vaša voljena osoba vam zbog toga sve manje veruje, i vaša voljena osoba smatra da ćete je ponovo povrediti. Nervozni ste.

 

RAK

 

Budite oprezni. Vaše kolege većinu posla prepuštaju vama, dok vi vredno radite oni skoro pa ništa ne rade, a to nikako nije u redu, vaše kolege očigledno koriste vašu dobrotu, a takav će slučaj biti i u danu pred vama. Razgovorom možete rešiti sve probleme koje imate na planu vaše veze, međutim vaša voljena osoba vešto izbegava bilo kakav razgovor. Vašoj voljenoj osobi očigledno odgovara trenutna situacija na planu vaše veze. Probajte da se pomirite. Moguće su glavobolje.

 

LAV

 

Dragi Lavovi, uspešan dan na planu posla vas očekuje. U danu pred vama ćete uspeti da ostvarite manji poslovni uspeh, a taj uspeh će vam doneti odluka od koje niste očekivali mnogo, ipak vama će taj uspeh mnogo značiti. Miran i tih dan vas očekuje na planu ljubavi, nikakvih ljubavnih problema nećete imati danas. Odmor vam je potreban, odmarajte se više.

 

DEVICA

 

Drage Device, vi ukazujete kolegama veliko poštovanje, ali vam to poštovanje nije uzvraćeno. Vaše kolege na sve načine pokušavaju da vam stvore probleme, nemojte im to dozvoliti. Što se ljubavi tiče, imaćete razloga za ponos u danu pred vama. Naime, vaša voljena osoba će uspeti da reši jedan vaš problem koji vas muči već određeno vreme, a to će vam dokazati da je vašoj voljenoj osobi do vas mnogo stalo, pa ćete u tim trenucima biti ponosni što ste sa vašim partnerom u vezi. Osećate se dobro.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2