HOROSKOP za PETAK 23. oktobar 2020. godine: Jarac ima LEP DAN, Ribe emotivno NEZADOVOLJNE!

HOROSKOP za PETAK 23. oktobar 2020. godine: Jarac ima LEP DAN, Ribe emotivno NEZADOVOLJNE!

22 октобра, 2020 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan. U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OVAN

 

Dragi naši Ovnovi, preterano olako se upuštate u rasprave sa vašom voljenom osobom, a naravno da to ne biste trebali da činite. Vi bi zapravo trebali pokazati mnogo veću staloženost, jer naravno da vi ne želite da na planu vaše veze postoji previše problema. Vi preko nekih običnih sitnica trebate preći. Na poslu niste na istoj talasnoj dužini sa svojim kolegama. U toku dana vas očekuju promene raspoloženja.

 

BIK

 

Dragi naši Bikovi, možda vi jeste zaboravili vašeg bivšeg partnera, ali ta osoba nije zaboravila vas. Zapravo će ta osoba sigurno početi ponovo da se bori za vaše poverenje i za vašu ljubav. Ta osoba vas želi kraj sebe i zbog toga ne treba da vas začudi ako danas dobijete poruku od te osobe. Na poslu ste danas vrlo ambiciozni i samouvereni. Zdravlje je dobro.

 

BLIZANCI

 

Dragi naši Blizanci, mnoge osobe su ljubomorne na vas i zbog toga bi mnoge osobe volele da se vi promenite. Međutim, vi se zaista ne trebate promeniti nego se trebate nastaviti boriti hrabro i odvažno, baš kao što ste to oduvek i činili. Vama nikakve veće promene u životu nisu potrebne. Danas imate puno poslovnih problema. Krajem dana ćete biti neraspoloženi.

 

 

RAK

 

Dragi naši Rakovi, ono što će vama današnji dan doneti biće nešto što će vas ostaviti bez teksta. Naime, vas tokom današnjeg dana očekuje susret sa jednom i više nego zanimljivom osobom, koja će vam se mnogo dopasti, a vi ćete sa tom osobom vremenom moći da započnete vezu. Na poslu ste vredni i uspešni. Zdravlje je dobro, čuvajte se prehlade.

 

LAV

 

 

Dragi naši Lavovi, vi se trebate potruditi kako bi dan pred vama iskoristili što je moguće više i bolje. Zvezde su vam danas namenile samo veliku količinu sreće i zbog toga ćete jako lako moći da dobijete sve ono što poželite. Budite hrabri i odvažni i iskoristite dan pred vama. Na poslu imate pozitivnu tremu, ali to će vas stimulisati. Osećate se dobro.

 

 

DEVICA

 

Drage naše Device, vama je vaša dobrota do sada donela samo jako mnogo problema i razloga za tugu. Međutim, vaša dobrota neće biti uzaludna nego će biti nagrađena i to sa nekim divnim dešavanjima tokom današnjeg dana. A vama će se čak ostvariti i jedan vaš mali san. Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Zdravlje je solidno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2