HOROSKOP za UTORAK 20. oktobar 2020. godine: Bikove i Vage stiže UMOR, Lavovi puni SAMOPOUZDANJA!

HOROSKOP za UTORAK 20. oktobar 2020. godine: Bikove i Vage stiže UMOR, Lavovi puni SAMOPOUZDANJA!

19 октобра, 2020 Off By coki

 

VAGA

 

Isčekivanje nečega vas je već umorilo i postali ste ravnodušni. Vreme je da se trgnete i preduzmete prve korake. Dobro razmislite kada su veće odluke u pitanju, posebno ako se jednim delom jako dvoumite šta je ispravno za vas. Na poslu ne ide sve onako kako ste vi zamislili, a možda ste samo preterali u očekivanjima. Proverite pluća.

 

ŠKORPIJA

 

Gledano sa strane, vi ste jedna jaka i stabilna osoba koju ništa ne dodiruje. Da li je baš tako? Pokažite da ste samo čovek. Partner se često pita šta vam je u mislima. Tajanstveni ste, pa mu deluje da konstantno nešto krijete. Što se posla tiče, najradije biste danas posao ostavili po strani. Problemi sa želucem.

 

STRELAC

 

Koliko god vi pokušavali da svi oko vas budu zadovoljni, neće vam poći za rukom i na kraju ćete najnezadovoljniji biti upravo vi. Budite jasniji kada su emocije u pitanju. Vaš trenutni partner ili potencijalni partner je zbunjen. Na poslu niste raspoloženi da tolerišete primedbe na vaš račun. Zdravlje – nervoza.

 

JARAC

 

Da li ste pali pod uticaj neke osobe i njenih priča, bez da ste proverili koliko su tačne? Ako jeste, potrebno je da se lagano izvučete iz svega toga i možda zamolite za oproštaj neke ljude. Deluje vam da je partner ljut na vas ili da nešto krije. Imate finansijske poteškoće. Nikako da novac počne da se zadržava u novčaniku. Previše trošite. Problemi sa zglobovima.

 

VODOLIJA

 

Letargični ste danas ali nećete imati vremena da podlegnete tome jer vas čekaju obaveze koje morate izvršiti. Ukoliko ste se ogrešili o partnera, sumnjajući u njegovu odanost i vernost ne preostaje vam ništa drugo nego da mu se izvinite. Sjajan dan na poslu ako se zaista posvetite radu. Zdravlje – moguća glavobolja.

 

RIBE

 

Dan pun događaja, pa ćete morati da se uhvatite u koštac sa svime što nailazi. Na kraju ćete biti zadovoljni. Što se ljubavi tiče, izazovi su pred vama ali dobro razmislite o tome šta vam je činiti. Neko vas može ometati u poslu koji ste rešili da završite. Zdravlje je dobro.

Стране: 1 2